23 december 2010

Slagerij Marhaba

Rijd er al een jaar elke dag langs, en ben er vandaag voor het eerst geweest om te shoppen voor het kerstdiner. Score: lamsbout, uien, knoflook, munt, verse koriander, wortelen en een pompoen van anderhalve kilo.

Sushi

Boodschappen doen, koken, bakken en wijn drinken zijn zoals jullie vast al merken de voornaamste bezigheden deze kerstvakantie.
















Meisjestafel

Woensdagavond was het meisjesavond met kaasfondue en witte wijn/druivensap en waren M. en F. van de partij. Ik vond het een mooie reden om een nieuw tafelkleed aan te schaffen van de kerstcollectie van Hema en ben voor de hoogglans roze gegaan.

Kerst in pasteltinten

Vind ik dus héél mooi.

17 december 2010

17 december

Precies één jaar geleden verhuisden we, en toen sneeuwde het ook!
Twee plaatjes uit de oude doos, gewoon zomaar.


Pompons

Ik krijg spontaan zin om twee kartonnen cirkels met een gat erin te knippen en aan de slag te gaan. Vroeger maakte ik ze veel!


Entrée





11 december 2010

Blij mee

De aanwinst

Versierd met vooral harten, vilt en lint.






Landgoed Maarsbergen

Twee keer per jaar is het er feest: kerstbomenverkoop! Het ruikt er altijd heerlijk en de bomen zijn beauty's uit het bos. Warme chocolademelk, gluhwein, en veel high society. Als je hier bent geweest koop je je kerstboom nooit meer bij het tuincentrum. Volgende week zaterdag kun je ook nog op Landgoed Maarsbergen terecht.










Less is more

Fijn

Mam, met dit weer is de door jouw gehaakte poncho een must!

Filmtip

Ondine. Net gezien. Mooi, spannend, lief, aandoenlijk, sprookjesachtig.


5 december 2010

Afterparty

Genieten van alle mooie dingen die ik heb gekregen voor huis en haard. Drie prachtige boeken en drie bossen bloemen. Kralen, armbanden, een schilderij van Gustav Klimt, vilten vogeltjes, pastelkleurige schriftjes, een vintage dienblad met allemaal oude glaasjes, gekleurde vogeltjes om op het voetje van je wijnglas te zetten, een groene vaas, beautyproducten en Sissy boy bonnen. En dan vergeet ik nog de helft. Ik ben verwend!