23 augustus 2011

Wat u niet in de reisgidsen zag

Het afval op de stranden van Jimbaran (mijn eerste kennismaking met het land en een tip van een collega: de mooiste stranden van Bali! Lekker dichtbij het vliegveld en met van die romantische restaurants op het witte zand en live muziek... NOT), zwerfkatten die 's nachts je sleehakken opeten, onbegaanbare wegen, veel en grote dieren (in je hutje op het strand, in je bed, in de suikerpot!), buitenbadkamers gemaakt van grindtegels ('s nachts in de regen op de pot), een intense zeewierlucht (oké ik ben zwanger, misschien valt de lucht mee) en nog een intensere uitlaatgassenlucht 24/7, hakenkruizen in iedere taxi en keukens waar Rob van de Smaakpolitie niet vrolijk van zou worden. Kortom, het was een prachtige reis en ik heb genoten en gelachen, maar verlang nu alweer naar Frankrijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Haha, vreselijk maar ook fantastisch: zeer herkenbaar! Je gaat op reis, achteraf blok je al het negatieve uit je geheugen en roep je: het was zo prachtig en heerlijk en fantastisch! Maar reizen is ook: vies, moe, stinken, spullen kwijt, enge mensen, enge dieren, ga zo maar door. Toppertje dit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige reportage! Vanaf nu graag iedereen twee reportages aanbieden: alle schoonheden maar ook Hoe Het Echt Was. En die kikker: Vreee-se-lijk!

    BeantwoordenVerwijderen